Английски език А2 + Разговор, Полуиндивидуално обучение

Английски език А2 + Разговор, Полуиндивидуално обучение

август 11, 2021

6:00 pm - 8:40 pm

Свободни места: 6


Учил си английски, ама нищо не помниш и искаш да започнеш отначало да запълниш пукнатините, но и да не губиш време с базови стартови неща. Имаме идеалния вариант за теб и то можеш да стартираш съвсем скоро. Същото място, същото качество, същите емоции – присъствено! Как? Полуиндивидуално обучение, разбира се. Да си сам понякога е скучно, да си в група – не е за всеки, а да си с още един или двама си е златната среда. Очакваш, че ще е по-скъпо, но ще те изненадаме приятно! Накратко – помислили сме за всичко и имаме предложения за всеки вкус. Съвсем скоро стартираме с А2 по английски език, но побързай, защото местата са ограничени!
Очаквай много смях, игри и разговори, при това на английски! Ние знаем кое е успешното обучение и то не е с тестове и упражнения.
Курсът е с практическа насоченост и това реално ще ти даде възможност да го проговориш. Защото тук не учим скучно и стандартно, но в това ще се убедиш сам.

Курсът ни ще продължи средно 2 месеца и половина, като ще се срещаме два пъти в седмицата, а цената му е 530 лв. за целия му период. Можеш да ни платиш разсрочено, на вноски, удобни за теб.
Не си сигурен за нивото си и откъде да започнеш? Последвай линка https://ezikovdom.com/test-en и направи напълно безплатния ни онлайн тест, за да го разбереш.
За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
Тел: +359 32 331 115
Моб: +359 883 933 115 +359 885 786 317;
Email: office@ezikovdom.com
Website: ezikovdom.com

Име*:
Required field
Фамилия*:
Required field
E-Mail*:
Required field
Тел.Номер:
Места*:
Съобщение: