Полина Дачкинова

Администрация

Има един човек, без когото нашият Езиков дом със сигурност не би могъл да бъде това, което е и благодарение на когото всеки от Вас, нашите бъдещи курсисти, може да бъде сигурен, че ще бъде вкъщи от момента, в който дори само звънне на телефона ни. Това е нашата прекрасна Поли.
Трудно е да си едновременно сърцето и ума на един дом, но тя се справя с такава лекота и удоволствие, че можем само смаяно да й се възхищаваме.

Просто има хора, пред които спокойно можеш да се отпуснеш и да усетиш как няма за какво да се притесняваш оттук нататък. Защо ли, защото тя ще се погрижи и за най-малкия детайл, а за нас остава само удоволствието от лежерността, с която го прави.

Тя ще е тази, която ще ви съпровожда по време на всеки курс, било то по телефона или на някое меко диванче с чаша топъл чай в ръка. Тя винаги е насреща да ви упъти, да даде съвет или просто да си поприказвате – възможност, на която досега никой не е успял да устои.

Когато става въпрос за работата й, обаче тя е точно толкова безкомпромисна, колкото е мила с всеки един от нас. Само така можем да сме сигурни, че макар тоновете бумащина, които трябва да свърши, всеки стъпил през прага на центъра ще бъде истински обгрижен по време на цялото му Хоум преживяване .

Всеки дом трябва да има по една Поли. За жалост тя е само една и не си я даваме!